DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Gemlik Belediyesi Encümeni'nin aldığı inşaat yapma yasağına uymayan 7 firmaya, 19 bin 500 lira para cezası kesildi.

Gemlik'in sahil mahalleleri; Kurşunlu, Kumla, Karacaali, Narlı ve Büyük Kumla'da, Gemlik Belediye Encümeni'nin 15 Haziran ile 15 Eylül tarihleri arasında inşaat yapmama kararını delen firmalar tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bu bölgelerde inşaat ve beton nakliye çalışması yapan 7 firmaya, toplam 19 bin 500 lira para cezası kesti. Zabıta Müdürü Erol Bütün, 6 inşaat firmasına toplamda 12 bin lira ceza kesildiğini ifade ederek, yasağa uymayan ve daha önce de uyarılan bir beton firmasına da 7 bin 500 lira ceza kesildiğini bildirdi. 15 Eylül tarihine kadar sahil bölgelerinde inşaat yasağı olduğunu bir kez daha vurgulayan Erol Bütün, denetimlerin devam edeceğini açıkladı. Cihan

Editör: TE Bilisim