Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
İzmir'in Buca ilçesinde, ormanlık alanda bir çocuk annesi 36 yaşındaki Sibel Özkişi'nin başını ezip, boğazını bıçakla keserek öldürdüğü iddia edilen cinayet zanlısı Hasan C., jandarmanın takibi sonucu gözaltına alındı. Zanlının, Denizli'de bir barda eğlenirken yakalandığı öğrenildi.

Olay, üç gün önce Buca ilçesi Yıldızlar mevkiinde ormanlık alanda meydana geldi. Yoldan geçen bir vatandaş, otomobilden bir ceset atıldığını görerek jandarmaya bildirdi. Cesedin bulunduğu yere giden jandarma ekipleri, boğazı bıçakla kesilip öldürülmüş bir kadın cesedi buldu. Yapılan incelemede cesedin, Karabağlar'da oturan 36 yaşındaki Sibel Özkişi'ye ait olduğu belirlendi. Cinayetin ardından geniş çaplı araştırma başlatan jandarma ekipleri, cesedin atıldığı otomobilin, nakliyecilik yapan katil zanlısı Hasan C. tarafından kiralandığını ve Sibel Özkişi'nin bu kişiyle bir süre beraber yaşadığını tespit etti.

Zanlının Denizli'de olduğunun belirlenmesi üzerine, İzmir'den özel ekip kurularak Denizli'ye gönderildi. Jandarma, genç kadının atıldığı 20 plakalı otomobili bir araziye terk edilmiş olarak buldu. Hasan C.'nin bir barda eğlendiğini belirleyen ekipler, operasyon düzenledi. Jandarmaya teslim olan ve 'Pişmanım' dediği öğrenilen zanlının İzmir'e getirileceği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim