En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz
Erzurum'da görevden dönen sivil polis memurlarının bulunduğu araç kayarak karşı şeride geçti, kazada 2'si polis memuru olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü'ne ait sivil plakalı kamyonet bugün sabah görev dönüşü Aziziye ilçesi Şeker Fabrikası önünde, yolun kaygan ve buzlu olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Bu esnada Erzincan istikametine seyreden Erzurum Bölge Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi servisi doktorlarından Doç. Dr. Yavuz Albayrak'ın kullandığı 25 FY 011 plakalı özel otomobille kafa kafaya çarpışan sivil polis otosu yoldan çıktı. Kazada kimlikleri açıklanmayan iki istihbaratçı polis memuru ile birlikte Doç. Dr. Yavuz Albayrak ile eşi Faika, kızı Zeynep ve küçük oğlu Kerem çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaza yapan polis memurları cep telefonuyla 155 Polis İmdat hattını ve 112 Acil Servs'i arayarak yardım istedi. Olay yerine sevk edilen 3 ambulansla yaralılar Erzurum Yakutiye Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Kazada istihbaratçı polislerin hafif yaralandığı ifade edilirken, Doç. Dr. Albayrak'ın kolunda, eşi Faika'nın da vücudunda kırıklar olduğunu, çocukların genel durumun ise iyi olduğunu öğrenildi.

Doç. Dr. Albayrak'ın kızı Zeynep Albayrak'ın, ambulans içerisinde ağlayarak,"Allah'ım anneme ve babamı koru. Anneme ve babama birşey olmasın" diyerek gözyaşları eşliğinde dua etmesi dikkati çekti.

Kaza haberinin alınmasının ardından çok sayıda polis olay yerine geldi. Kazaya karışan istihbarat görev aracı ile doktora ait araç olay yerine gelen çekici ile kaldırıldı.

Editör: TE Bilisim