Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!
Esenler’de, ikinci el eşya satan bir iş yerinde yaşanan hırsızlık, "Bu kadarına da pes!" dedirtti. Gözünü karartan hırsız, onlarca kilo ağırlığındaki kömür sobasını kucaklayıp kayıplara karıştı. Güvenlik kamerası, hırsızlık anını saniye saniye kaydetti.

Kış aylarında artan soba hırsızlığına bir yenisi Esenler'de eklendi. İkinci el eşya satan bir iş yerinde yaşanan soba hırsızlığı, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameraya yansıyan görüntülere göre; hırsızların gözünü kestirdiği iş yerine keşif için önce bir çocuk geliyor. Etrafı kontrol ettikten sonra dükkana gelen şebeke üyesi kadın, çalınacak sobaya dokunarak arkasından gelecek hırsızlık zanlısına işaret verip bir erkek şahısla birlikte içeri giriyor. Ardından iş yerine gelen hırsız, kilolarca ağırlığındaki kömür sobasını kucaklıyor. Kaldırmakta güçlük çeken şahıs, sobayla birlikte kayıplara karışıyor. Bu sırada içeri giren kadın ve bir erkek de iş yeri sahibini oyalıyor.

İş yeri sahibi Sabri Güner ise, hırsızlık olayını sobayı yerinde bulamayınca anladı. Güvenlik kameralarını inceleyen Güner, sobanın çalındığı anı izledi. Güner, hırsızlıkla ilgili emniyete şikayette bulundu.

Editör: TE Bilisim