İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
Birazdan size bir şeyler anlatacağım.Ama yazdıklarımdan rahatsız olacaklar da olabilir. Bizim işimiz ne kurumlar ne de siyasetledir. Ben sizi yaklaşan başka bir tehlikeye dair uyarmak istiyorum. Ülkenin güneyi yani Akdeniz gerisindeki doğal siperimiz Toroslar Türksüzleşebilir!
Burası Kafkasya arkadaşlar. Coğrafyada yüksek sahaları ele geçirmek istiyorsanız sefer düzenler, yüksek bir ateş gücüyle dalarsınız. Ancak yüksek sahaları "ELDE TUTMAK" istiyorsanız, oralarda "SİZDEN OLMAYAN" unsurları söküp atmanız gerekir. Ruslar, Kafkasya'da bunu yapmıştı
Kafkaslar düşünce,Rus,gözünü Kars ve Erzurum'a dikti. Çünkü yüksek bölgeler doğal MÜSTAHKEM mevkilerdir. Su kaynakları ve doğal korunaklı alanlardır.Zor yerleşir zor çıkarılırsınız.Balkanlarda da Rodoplar ve Balkan dağları vardı.Onu da kaybettik, Edirne ve İstanbul'a yürüdüler...
İşte Toroslar. Türklerin yerleştiği en stratejik ve sarp bölgeler. Ülkenin güneyi,Akdeniz'deki münhasır petrol ve gaz bulunan sahaya en ciddi tehdit olan Türkiye'nin en TÜRK bölgesi.

Editör: TE Bilisim