MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Sanatçı Gülben Ergen'in, 2010 yılında kurduğu ve başkanlığını yaptığı 'Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin hayırsever Zehra Musaoğlu’nun desteği ile yaptırdığı Zehra Musaoğlu Anaokulu, Saray ilçesi Büyükyoncalı beldesinde törenle açıldı.

Açılış törenine Vali Vekili Ahmet Büyükçelik, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, Sanatçı Gülben Ergen, davetliler ve öğrenci velileri katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından anaokulu öğrencileri tarafından bir müzikli gösterisi ve Saray Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri tarafından halkoyunları gösterileriyle başladı. Anaokuluna ismini veren Zehra Musaoğlu adına bir konuşma yapan Mehmet Koç, “Biz, bir ülkenin geleceğinde eğitimin çok önemli olduğuna inanan bir aileyiz. Bu yaptırdığımız 3. okulumuz. Bu düşüncemize ışık tutan, Gülben Ergen Hanımefendi ile tüm destekçilere teşekkür ediyorum.” dedi.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı sanatçı Gülben Ergen ise derneğin 16. anaokulunu Tekirdağ'da açtıklarını belirterek şunları söyledi: “Tekirdağ’da bir anaokulu açabildiğimiz için çok mutluyuz. Çocukları mutlu etmek demek, aslında anneleri mutlu etmek demektir. Çocukları anaokuluna giden bir anne, biliyorum ki herkesten çok daha mutlu olur. Eğitim, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli. Okul öncesi eğitim bu anlamda, çok daha önemli. Bu güzel anaokulumuzdan 16. kez açıyoruz. Okullarımızı, çocuklarımızın annelerine emanet ediyor, emeği geçen, destek olan herkese teşekkür ediyorum.”

Vali Vekili Ahmet Büyükçelik ise yaptığı konuşmada, “Daha önce yapılan 15 okulun, Türkiye’nin muhtelif yerlerinde olduğunu, 16.sının da ilimizde yapılması bizi son derece mutlu etti. Eğitime yapılan yatırım milletin geleceğine yapılmış bir yatırımdır. Okulun yapımına başlanmasından, açılışına kadar katkısı olan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Vali Vekili Ahmet Büyükçelik, Derneğin kurucusu ve başkanı Gülben Ergen'e, Dernek Başkan Yardımcısı Elvan Oktar’a, Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut'a ve Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık’a bir plaket verdi.

Editör: TE Bilisim