İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
İzmir Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, yurtdışında kullanılmış fakat ülkeye yeni diye sokulmuş lüks otomobile el koydu.

Ekipler, kullanılmış ya da düşük kıymetle ithal edilen otomobillerle ilgili soruşturma başlattı. Kamuoyunda ünlülerin kullandığı otomobil olarak bilinen ve piyasa değeri yaklaşık 300 bin lira olan Mercedes Benz S320 CDI 4Matic L marka otomobile el koyuldu. Otomobilin yurtdışında kullanıldığı ve 20 bin km. bakımının da orada yapıldığı ancak Türkiye'ye sıfır kilometre, gümrük bedeli düşük beyan edilerek, devleti vergi kaybına uğratmak suretiyle getirildiği tespit edildi. El koyulan otomobil, İzmir Tasfiye İşleri Müdürlüğü (TASİŞ)'ne teslim edildi. Şüpheliler E.B., H.S.G. ve M.A. hakkında kanuni işlem başlatıldı. Vatandaşların, bu tür olayları Alo 136 Gümrükler Muhafaza ihbar hattına bildirmesi istendi.

Editör: TE Bilisim