Gümüşhane Kabaköy mezarlıklarında ebedi istirahatgahında huzur içinde yatan milyonlarca şehitten sılasına dönebilen şanslı bir nefer, İngilizlerin ve Arap Bedevilerinin ihanetini yaşayan Yemen gazisi dedemiz Yahya Yıldız, İstiklal Harbi gazileri gazi Şükrü Şenel gazi İbrahim Ethem Yıldız, gazi Tayfur Dal gazi Salih Şenel vb. mezar taşlarına gazilik unvanları yazılarak mezar taşları yenilenerek onlara vefa gösterilmiştir.

Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!

Şehit ve gazilerimiz onur ve gururumuzdur. Mezarlıklara gelenler bunu hemen fark etmişlerdir.

Mezar taşlarının yapılmasına öncülük ve katkı yapan Sabri Şenel ve Köksal Yıldız beye organizasyonda emeği geçen dernek başkanı Abdurrahman Çelik bey ve dernek yönetimine yürekten teşekkür ederiz.

Bu vefa ve örnek hizmetin diğer hemşeri dernekleri ve yöneticilere emsal ve model olmasını diler şehit ve gazilerimizi bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Önlerinde bir kez daha saygıyla eğiliyoruz. Şehit ve gazilere sadakat şeref ve onur borcumuzdur. Onlar ömürlerini ve nefeslerini bizim için tüketmişlerdir.

Editör: TE Bilisim