Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
Gümüşhane merkeze bağlı Arzular-Kabaköy beldesinde yol çalışmaları gerçekten insanı hayrete düşüren skandallarla doldu. Yol çalışmasının ortadan kaldırdığı su arklarını açtırmak için akla karayı seçen insanlar sonunda yapılan ark dere seviyesinin çok üstüne yapılarak arka su bağlanmasını imkansız hale getirdi. Adeta Torul ve Kürtün barajını aratmayan baraj görüntüleri ortaya çıktı dere baraj oldu ama arka su çıkmıyor. Arka ancak testen su bağlanırsa su arkı kullanılabilir. Bu rekorlar kitabına girmeye aday olay Gümüşhane Kabaköy'de oldu. Bu ark barajı aslında nezaketsizliğin dayatmanın adam yerine koyulmamanın insanlara tepeden bakmanın Müteahhit siyaset ilişkilerinin deşifre edilmiş bir resmidir.

Bu konu ile alakalı sayın Gümüşhane eski valisi basında defalarca konuyu işlememiz üzerine nezaket gösterip telefonla aramış sorunu çözeceğini ifade etmişti. Maalesef o mütaahhit kimse kimin adamı ise kime güveniyorsa hiç kimseyi ciddiye almıyor ve o vadiyi adeta hozana çevirdi. Bu işler için ödemelerini herhalde aldı bu konuda kamuoyuna açıklama bekliyoruz. Yol güzergahında bağı bostanı tarlayı rezil edip hozana çevirenler insanlar yol geçiyor ses çıkarmayalım dedikçe bunlar merhametten yoksun o vadideki Allah'ı zikreden canlı ve yeşili öldürdüler.

Dut ve meyve diktik sırtımızda veya motorla suladık ülke yönetmek bu mudur? İnsanların oylarını nasılsa çantada keklik görenlere her halde arpa yarması fazla geldi.İstimlak bedelleri gerçek değerlerden çok düşük aynı yerde taşları vatandaşa satan Milli emlak bir kaç kat daha fiyatla satıyor.Dere boyunca duvarlar yapılmamış sular bağlanmamış böylemi köye dönüş isteniyor? Dere ark ve suni HES resimlerini takdirlerinize sunuyorum.



















Editör: TE Bilisim