Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!
Gümüşhane Devlet Hastanesinde 25 gündür tedavi gören baba oğul tedavi olup sağlıklarına kavuşarak hastaneden taburcu oldular. Baba oğulun çok ilginç öyküleri var.
Baba Dursun Yakut 90 yaşları civarında 17 Ağustos Gölcük depreminde oğlunu gelinini ve torunlarını kaybetti. Her ikisi de acılar çektiler Dursun Yakut hem evlat hem torun acısını birlikte yaşadı. Oğlu Hüseyin Yakut hem iki evladının hem ağabeyi Sebahattin Yakut’un ve yengesini çok yakın akrabaların acısını yaşadı.

Geçmişte Tam bugün o acıları yaşayan baba oğul tam tevafuk aynı tarihte 17 Ağustos depreminin yıl dönümünde taburcu oldular.Allah şifayı acıyı ve dermanı da veriyor. Corona tedavisinde ileri yaşta şifa bulanlar arasına katılarak bu musibet için toplumdaki tedavi umutlarını güçlendirdi ve herkese moral oldu.Başka çok ilginç ayrıntı Dursun Yakut amca yıllar önce Avusturya’da iş kazası geçirdi hareket etmede engelleri vardı oğlu ile aynı Corona hastalığına yakalanınca Hüseyin hem hasta hem babasına refakatçı oldu.

Çok sevdiğim arkadaşım kardeşim rahmetli Sebahattin Yakutu Ve bir çok yakınımızı depremde kaybetmenin hüznünü birlikte yaşamıştık.Bugün sevinç ve mutluluk günümüz.Tedavi süresinde mesai kavramı tanımadan tedavi sürecine katkı yapan tüm sağlık çalışanlarına çok teşekkür ederiz.

Editör: TE Bilisim