DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
 Bu yıl şehadete erişini bir gün farkla 28 Mayıs 2016 Tarihinde Sazak Köyünde kabri başında Kuran tilaveti eşliğinde dualarla anılacak.

Bu fotoğrafa bakınca bir de acı acı şunu düşünüyorum:
Biz solcular 35 yıl önce böyle bir aileyle kavga ediyormuşuz.
İşte bana en çok koyan da bu…

Ertuğrul Özkök



ŞEHİT GÜN SAZAK’IN CENAZESİNDE “ÜLKÜCÜ GENÇLİK” İMZASIYLA DAĞTILAN BİLDİRİ;
MİLLETİM: Başın sağ olsun, bir ülkü neferi daha şehit edildi. Vatanımızı bir iç savaş alanına çevirmek isteyen, Türk Devletini yıkmak, milletimizi köle yapmak isteyen komünistler, değerli büyüğümüz, yiğit dava adamı GÜN SAZAK’I şehit ettiler.
O”na tetik çektirenleri iyi biliyoruz. Kahpe planlarını da biliyoruz. Yıllardır uyguladıkları taktik aynı. Ülkücü Gençliği tahrik ederek Türkiye de bir iç savaş çıkarmak ve akabinde bütün insani değerlerini sattıkları Moskof’a vatanımızı peşkeş çekmek. Ama bu emellerine asla nail olamayacaklar. Çünkü Türk, Ülkücü Hareket saflarında bütünleşmiştir. Saflarımızın gün geçtikçe biraz daha sıklaşması onları çılgına çevirmektedir. Mücadele bayrağımızın her geçen gün biraz daha yükselmekte olduğunu görmekte ve tezgâhladıkları oyunun kafalarına geçeceğini tahmin etmektedirler… Saldırılarının, kahpe pusularda ülküdaşlarımızı şehit etmelerinin sebebi budur.
Fakat bu kahpe saldırılar sonlarını çabuklaştıracaktır. Dökülen her damla kan, azmimizi arttırmakta, adımlarımızı sertleştirmektedir…
Sonlarının geldiğini hissetmektedirler. Bunun korkusu, telaşı içindedirler. Ve yanılmamaktadırlar. Artık Türk topraklarında kızıl eşkıyalar konuşamayacaklardır!…
Türk Milletine, Türk Devletine, Mukaddes inançlarımıza saldıranlara hadleri bildirilecektir!…
GÜN SAZAK ölmedi… Zira şehitler ölmez… O ve bütün şehitlerimiz hep bizimle olacaktır. Zafer bütün milletimizin, bütün inananların zaferi olacaktır. Ve Türk İslam düşmanları mutlaka cezalandırılacaktır.
Saflar sıklaşmakta, zafer günleri yaklaşmaktadır. Hesap sorulacaktır milletim! Ve komünist bölücü uşakların tetik çeken elleri kırılacak, o ellere kumanda eden sefil beyinler güçlü yumruğumuzla dağılacaktır…
Dökülen her damla kanın hesabı sorulacaktır!
Ve tarih, bir damla kanımızın dahi yerde kalmadığını yazacaktır!
TANRI TÜRK’Ü KORUSUN ve YÜCELTSİN
ÜLKÜCÜ GENÇLİK

Editör: TE Bilisim