Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit
İstanbul'da sabahın ilk saatlerinde bir iş yerine giren hırsızlar, içeride bulunan tekstil ürünlerini alarak kaçtı. Hırsızlık anı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Güngören’de tekstil ürünleri satan iş yeri sahibi Emrah Emirhan Eriz, satış yaptığı dükkanını taşımaya karar verdi. İş yeri değişikliği için ürünleri toplayıp çuvallayan Eriz, araya hafta sonu girmesi sebebiyle taşınma işlemine ara verdi. Bu sabah önceden topladığı eşyaların bulunduğu çuvalları almaya giden Eriz, hırsızlık şokuyla karşılaştı. İş yerinin güvenlik kamera görüntülerini izleyen Eriz, hırsızlığın sabah saatlerinde yaşandığını gördü. Görüntülerde, iş yerinin önüne gelen hırsızlar yanlarında getirdikleri demir makası ile önce kilidi kesiyor. Ardından içeri giren hırsızlar, hazır haldeki çuvalları tek tek alarak araçlarına taşıyor. Piyasa değeri yaklaşık 100 bin lira olan tekstil ürünlerini çalan hırsızlar daha sonra hızla olay yerinden uzaklaşıyor.

Taşındığı için alarm sistemini diğer iş yerine taktırdığını ve hırsızlığın fark edilmediğini anlatan Eriz, olayın faillerinin yakalanmasına yardımcı olanlara ise para vaadinde bulundu. Eriz, yaşananları şöyle anlattı: “İş yeri değişikli sebebiyle dükkanımızı toparladık, mallarımızı çuvalladık. Bu sebeple alarmı da diğer dükkana taktırdık. Diğer dükkandaki tadilat bitmediği için malları burada bırakmak zorunda kaldık. Hırsızlar sabah kilidi keserek içeri giriyorlar. Yaklaşık 100 bin lira değerindeki bay ve bayan giyim ürünlerini çaldılar.”

Polis, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Editör: TE Bilisim