Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit
Güneydoğulu can dostum güzel bir kardeşimle sohbetteyiz. İki arada bir derede kalan bölge insanı burnundan soluyor. Orada MHP'li olarak bilinen burada oluşturulan ön yargılardan ve fitne ateşinden dolayı suçlamalar başlamıştır.

Ama öyle bir sözleştik ki en son biz kalsak bile fitneye direnip kardeşliği Ülke bütünlüğünü her şart altında korumayı başaracağız. İnsanlarımızı etnik temelde ayrıştıran küresel destekli etnik fitne asla başarılı olamayacaktır. Yıllarca Türk milli kimliğine etnik vurgu yaparak İslami referansla siyaset yapan AKP mikro milliyetçi etnik fitneye yol vermiştir. Şeriat vaadi ile fiskos siyaseti yapanlar Allah'ın şeriatına değil Öcalan'ın referanslarına yol verdiler. Bölge insanını PKK'nın insafına terk ettiler.Bölgeye İslam değil ateizm Marksizm halk mahkemeleri sosyalist düzenin çarpık örgütlenme yapısı geldi.

Bu yapı paralel KCK yapısı ile devlet otoritesine alternatif oldu. Zulüm başladı. PKK silah bırakma yalanı ile dahada azdı kudurdu. Öyle oldu ki azan yaratıklar hiç ilgisi olmayan Hatay ve tamamen farklı bir il Gümüşhane'ye kadar geldiler. Şimdi daha iyi anlaşılıyor ki küresel çete Sevr özlemini sadece Kürdistan için değil Trabzon merkezli Pontus büyük Ermenistan ve İskenderun'a kadar uzanan bölgeye kadar dayandırıyor.

Hem yeni kukla devlet hayallerini hem enerji koridoru hemde siyonist Rum ve Ermeni ideallerini maskeli olarak hayata geçirmek istiyorlar. Emperyalistlerin yeni siyasi ve silahlı maşaları iş başındadır. Oyun büyük fitne büyük millet ümmet ve bu toprakların dün ki Çanakkale kıyamına yeni kurtuluş savaşı ruhuna ihtiyaç vardır. Güvencemiz bu ruhla efsanenin yeniden dirilmesi bu haçlı siyonist MOSSAD maşası örgütü ve ağa babalarını bir kez daha mağlup etmektir.

Çünkü Irak ve Suriye için sığınacak eksik gedikte olsa Türkiye var fakat biz nereye gideriz ? Bu nedenle oyuna direneceğiz. Güneydoğu özgür bir seçimde kardeşliğı MHP iktidarını seçecektir. Bölge insanının özgürlüğüne son veren AKP ve PKK bir gün mutlaka silinecektir. AKP bölgeden TC'yi sildi sonra PKK AKP'yi sildi şimdi silinme sırası PKK'dadır. Bölge insanı Kürtlüğünü Aleviliğini her türlü farklılığını MHP iktidarında Elhamdulillah Kürdüm diyerek sonuna kadar yaşayacaktır.

Zifiri karanlık aydınlığa şafak sökmeye gebedir. En son kazanan kardeşlik birlik ve bütünlük olacaktır. Bölgedeki din adamları tarikat cemaat molla şeyh bir çok samimi sivil yapı ve kanaat önderi inancının gereği Müminlerin kardeşliği ve milli çizgidedir. Bu insanları PKK'ya teslim eden AKP tarih önünde suçlu PKK insanlık katilidir. Her ömrün sonu vardır AKP ve PKK için bölgede mukadder sona gelinmiştir.

Sabri Şenel
Editör: TE Bilisim