Bir televizyon programına katılan Gürsel Tekin, Mustafa Sarıgül ile ilgili soruya “Bizim şu an muhatabımız Mustafa Sarıgül değil” cevabını verdi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olup olmayacağı sorusu CHP yönetimine sık sık soruluyor. ‘Sarıgül CHP’nin adayı olacak mı?’ sorusunun muhatabı CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin oldu.

Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin katıldığı televizyon programında kendisine sorulan "Sarıgül CHP'nin adayı olacak mı?" sorusu karşısında sesini biraz yükselterek yanıt verdi. Aynı sorunun defalarca sorulmasından bıkan Gürsel Tekin şunları söyledi:

"Mustafa beyle ilgili çok sorular soruldu. Hepsinde de evet dedik, buyursun gelsin dedik. Doğrusu bu cevapları vermekten yorulduk. Bu soruların öncelikle Sarıgül 'e sorulması gerekir. Gelip gelmeyeceğine kendisi karar verir. Bizim şu an muhatabımız Sarıgül değil. Geldikten sonra bu tartışmalar yapılır. Parti dışında bir arkadaşımızı tartışmamız doğrusu yanlış. "

SARIGÜL ANKETİ KÜLLİYEN YALAN

Mustafa Sarıgül'ü birinci gösteren anketin yalan olduğunu belirten Gürsel Tekin, "Bir gazetenin haberinde CHP kamuoyu yoklaması yapmış. Külliyen yalandır. CHP yarışma içine sokacaksa kendi içindeki arkadaşlarını sokar. Parti dışında bir başka arkadaşımızı burada bir yarış zeminine sokmak bir siyasi partiye yakışan durum da değildir. Öyle bir yoklama yok" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim