MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Bursa Gürsu Belediyesi, personele yönelik kültürel etkinlikler kapsamında, İznik’e gezi düzenlendi.

Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, Başkan Yardımcısı Melik Zahir, belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen gezi kapsamında, İznik Belediye Başkanı Kadri Eryılmaz ve Boyalıca Belediye Başkanı Ali Çil de ziyaret edildi.

    Ziyaretler kapsamında ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin başkanlardan bilgi alındı, tarihi dokunun yer aldığı alanlar büyük ilgi ile gezildi. Etkinlik kapsamında 1. Murat Hamamı, Ayasofya Müzesi, Eşrefzade Camii, Yeşil Camii, Süleymanpaşa Medresesi, Tarihi Çini Fırınları ve İznik Müzesi gezildi.

    Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, 4 medeniyete başkentlik yapmış tarih şehri İznik’i gezerken tarihe yolculuktan heyecanlandıklarını belirtti. Özellikle İznik’in meşhur çinisinin belediye tarafından bir çok alanda kullanımını çok beğendiklerini anlatan Başkan Özcü, “İznik’in sahip olduğu tarihi zenginliklerin korunması ve marka kimliği olarak değerlendirilmesi ve misafirperverlik dolayısıyla Başkan Eryılmaz ve Çil’e teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim