Yolun sonu mu? Yolun sonu mu?
 Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) Dün akşam Saatlerinde yönetim kurulu üyeleriyle beraber iftarda buluştu. İftar yemeğinin ardından GÜSİAD yeni başkanını belirlemek için yapılan kongrede GÜSİAD’ın yeni Genel Başkanı Gümüşhane kamuoyunun sevilen simalarından biri olan değerimiz Yüksel Yalçın GÜSİAD’ın yeni Genel Başkanı Oldu.

GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, yaptığı yazılı açıklamasında şöyle konuştu. “ GÜSİAD Genel Başkanlığına hizmet için güven duyan kurul üyelerimize teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar gerçekleştirilen hizmetleri daha da ileri taşımak için gayret içinde olacağız.

Gümüşhaneli İş Adamlarının önce birbirleri içinde, sonrasında ulusal ve daha geniş iş dünyasındaki iktisadi güçlerine katkı sağlamaya ve sürekli gelişim içinde olmaya gayret edeceğiz.

Güsiad'ı iş dünyasındaki STK lar içinde markalaştırma çabalarımız devam edecektir.  Önceki dönemdeki başkanımız Prof.Dr. Kenan Aydın hocamıza hem gayretleri için hem de yeni dönemde başkanlık divanında bizleri yalnız bırakmadıkları için özellikle teşekkür ediyorum.

En kısa zamanda yönetim kurulumuzla çalışacağımız faaliyet planlarımızı ve iş programlarımızı üyelerimiz ve kamuoyu ile paylaşacağız” dedi

(Kaynak: Anında Haberler)




Editör: TE Bilisim