Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
Bütün hatırlatma ve uyarılarımız birer birer gerçekleşti. Türk siyasetini ve milliyetçi hareketin ve ülkenin içinden geçtiği süreci engin tecrübe ve birikimli yazar kadrosu ve haber editörleri adeta gelişmeleri çorap söküğü gibi takip etti nakış nakış okuyuculara işledi adeta izleyen yada okuyana daha sonra neler olacağını öngören ortak akıl ortaya koymuştur. Bu bakış aslında ülkenin geleceği ile alakalıda ciddi bulgulara sahip bir potansiyeli barındırıyor. Bütün olacakları öngören ve ilgilileri uyarımız burnundan kıl aldırmayan gurur ve ikbal avcılarına büyük ders oldu.

Haberalp olarak hakkın haklının ve Türk milletinin milli menfaatlerinden yana taraf olarak çizgimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Ülkücü milliyetçi hareketin geçirdiği bu zor süreci en iyi okuyan Ülkücü haber sitesi olarak müthiş bir ilgi ve takdir topladık. Traj veya tıklanma kaygısı gütmeden hareketin yanında olduk. Bu milli demokratik tavır medya kuruluşu olarak devam edecektir.

Editör: TE Bilisim