Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü
Vatan Emniyetin önünde gözaltına alınan oğlundan haber almak için bekleyen Cavide Bayraktutan, “Oğlum amirleri ne görev vermişse onu yaptı. Haram yemedi.” dedi.

Hacer Güzeltaş ise oğlunun aldığı başarı belgelerini göstererek, “Şükür ki buraya hırsız anası olarak gelmedim. Kahraman emniyetçi anası olarak buradayım.” diye konuştu.

VATAN EMNİYETİN ÖNÜNDE ŞEREF NÖBETİ TUTUYORLAR

Sahur baskınıyla gözaltına alınan yolsuzluk soruşturmalarında görevli polislerin aileleri, Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün önünde bekliyor, yakınlarının durumunu öğrenmek için refüjde sırayla nöbet tutuyor.

HACER ANNE: HIRSIZ DEĞİL, POLİS ANNESİYİM - VİDEO İZLE

Geçen yıl İstanbul’dan Van’a atanan Serdar Bayraktutan’ın annesi Cavide Hanım, 17 yıldır polis olan oğlunun hırsızlık yapmadığını, vatanına ve milletine ihanet etmediğini söyledi. “Oğlum, amirleri ne görev vermişse onu yapmıştır. Haram yemedi. Çocuğumla gurur duyuyorum.” dedi.

Hacer Güzeltaş ise başkomiser oğlunun aldığı başarı belgelerini göstererek “Rabb’ime şükürler olsun ki ben buralara hırsız anası olarak değil, kahraman emniyetçi anası olarak geldim.” ifadesini kullandı.

Komimer Hüseyin Özkan’ın 8 aylık hamile eşi Derya Özkan, “Gece yarısı götürdüler. Eşim, belki de bebeğimizin doğumunu göremeyecek.” diye konuştu.

Aileler, hükümet medyasında polislerin peşinen suçlu ilan edilmesine tepki gösterdi. Özgür Açıkgöz’ün eşi Özlem Açıkgöz “Eşlerimizi, çocuklarımızı terörist ilan eden medya kuruluşlarına hakkımı helal etmiyorum.” dedi.

 

POLİS ANASI HACER HANIM: ŞÜKÜRLER OLSUN HIRSIZ ANASI OLARAK GELMEDİM

Oğlu gözaltına alınan Hacer Güzeltaş, "Biz çocuklarımıza haram lokma yedirmedik. Çocuklarımıza bu zulmü edenler aynaya bakınca ne görüyorlar merak ediyorum" dedi. Çocuklarına takılan kelepçelerin onları asla küçük düşürmeyeceğini belirten polis annesi, oğlunun Muammer Güler ve Başbakan tarafından imzalı başarı belgelerini göstererek "Rabb'ime şükürler olsun ki ben buralara hırsız anası olarak gelmedim. Sabah namazı kılıyorum ve Allah(c.c)'a dua ediyorum; 'şükürler olsun ki zalim tarafında değilim ben mazlum tarafındayım' diye. Biz bu süreci sözde müslümanlıkla değil, özde müslümanlık; sözde imanla değil, özde imanla alt edeceğiz inşallah" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim