Futboluyla birçok başarıya imza atan ancak siyasete girdiği günden itibaren tartışmalara sebep olan AKP İstanbul Milletvekili Hakan Şükür’den ilginç tweetler.

Meclis’e girdiği 2011 Ha­zi­ra­n ayından itibaren kürsüye sadece yemin etmek için çıkan ondan sonra ortalıkta gözükmeyen Şükür, bugün de Twitter’daki sayfasında Galatasaray maçında oynamak istediğini dile getirdi.

ŞÜKÜR’ÜN SİYASET KARNESİ

Şükür’ün Meclis’e girdikten sonraki 6 aylık siyaset karnesini, CHP’li Muharrem İnce açıklamıştı. Milletvekili olduktan sonra TBMM’de yapılan 4 komisyon toplantısının 3′üne katılmayan Şükür, 35 açık oylanamanın da 25′inde yer almamıştı. Hakan Şükür TBMM’de hiç soru önergesi vermemiş, aksine soru önergelerine konu olmuştu.

Şükür’ün TBMM’de bir kez oturduğu yerden ’1 dakikalık’ konuşma yaptığı belirtilmişti. Aynı zamanda bir özel televizyon kanalında futbol yorumculuğu da yapan Şükür, Meclis’te etik tartışmalarına yol açmıştı.

Yerel Seçimlerin öne alınması için yapılan oylamaya katılmayan ve nerede olduğu uzun süre merak konusu olan Şükür’ün yeri, Mekke’den paylaştığı fotoğraf ile bulunmuştu.

Şükür, son ola­rak da “Ben Türk de­ği­li­m” açıklamasıyla gündeme gelmiş ve tartışmalara neden olmuştu.

“GÖNÜL NE MAKAM İSTER NE MEVKİ…”

Whatsapp üzerinden vatan savunması! Whatsapp üzerinden vatan savunması!

AKP Milletvekili Şükür bugün de attığı tweetlerle gündeme geldi. Şükür sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabında, geçmişte top koşturduğu Galatasaray’ın deplasmanda Schalke 04 ile oynayacağı rövanş maçı için şöyle paylaşımlarda bulundu:

Hakan Şükür ‏@hakansukur

Kondisyon eksiğim olmasına rağmen en azından son 10 dakika oynayıp schalke önünde tur atlamak ne büyük mutluluk olurdu…

Gönül ne makam ister ne mevki, gönül şimdi schalke önünde yeşil sahada olmak ister…

Editör: TE Bilisim