Pandemi kurulu kararı ile hemen hemen her yer faaliyetine devam etmeye başladı. İş yerleri üretimine döndü. Pazar’lar açıldı. Hamamlar, spor salonları, plajlar, cafeler, metroların durumu zaten belli.

Açılmayan bir sektör kaldı o da
!!! HALI SAHALAR !!!
Sayın vekilim üç metre kare Pazar tezgahının önünde asgari 15-20 kişi kuyruk halinde sosyal mesafe kuralı uygulamadan birbirleri ile iç içe iken, HALISAHALARDA 1500 metre kare alanda 14 ateşi ölçülmüş kim oldukları bilinen ( hastalık anında kolay müdahale için. Pazarda kimse kimseyi tanımıyor cafede plajda hamamda da aynı durum söz konusu) arkadaşın kişi başına 110-120 metre kare alan düştüğü ve asli amacı spor olan bir eğlencenin yasaklanmasını 15.000 işletmeci , 45.000 çalışanı, 50.000 antrenörü ile HEZEYAN İLE SEYREDİYORUZ. Yüksek kira gideri ile batma aşamasına geldik.

Sayın vekilim bu işin tek çözüm noktası SİZSİNİZ. bizlerin çalacak başka kapısı yok. ARSA SAHİPLERİ ile ciddi problemler yaşıyoruz.

Sonuç itibarı ile 140 gündür kapalı olan tesislerimiz , sizlerden ışık bekliyor. Takribi 100.000 çalışanı aileler ile beraber 500.000 İNSAN biran önce çözüm bekliyor….
Olumlu dönüşlerinizi ivedilikle bekliyor SAĞLIKLI GÜNLER VE İYİ ÇALIŞMALAR DİLİYORUM….

ÇAĞLAR ALAGÖZ / HALI SAHALAR BİRLİĞİ İSTANBUL BAŞKANI

İyi Parti'de neler oluyor? İyi Parti'de neler oluyor?

Editör: TE Bilisim