Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi yönetimi, 3 halk otobüsü sürücüne ödül verdi. Kooperatif Başkanı Murat Akyüz, yolcuların talepleri doğrultusunda ödüllerin verildiğini söyledi.

    Ereğli Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi yönetiminin haftalık yapılan toplantısında 3 halk otobüsü sürücüsüne ödül verildi. Ödül töreni öncesinde konuşan Kooperatif Başkanı Murat Akyüz, sürücülerden Murat Yıldırım, Çetin Işık ve Bülent Bozkurt’un yolculara duyarlı ve saygılı davrandığını, yolcuların bunu kendilerine bildirdiğini ve bundan dolayı ödüle layık görüldüklerini söyledi. Yapılan konuşmanın ardından 3 sürücüye ödülleri verildi.

    Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz, ödüllerin verilmesinin ardından yaptığı konuşmasında bu ödüllerin sayı olarak artmasını temenni ettiklerini söyledi. Akyüz konuşmasında “İnşallah haftaya yapacağımız toplantıda belki bu hediyelerden 5-10 20 tane vermemiz gerekecek. Bu da tabiki sizlere bağlı olan bir şey. Hepinize bu konu da teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim