AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?
Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi koridorunda yaşanan silahlı kavgada biri ağır iki kişi yaralandı. Yaralılardan biri ameliyata alınırken, diğeri Balıkesir’e sevk oldu.

Olay, Balıkesir’in Edremit Devlet Hastanesi’nde saat 14.30 sularında meydana geldi. İddiaya göre, Edremit İbrahimce Mahallesi'nde Demirci ve Bayraktar ailesi arasında eskiye dayanan husumet hastane koridorlarında devam etti. Demirci ailesinin bireylerinden Bulut Yaman Demirci ile Serdar Gözen, Edremit Devlet Hastanesi'nde rapor almak için geldikleri sırada; karşı gruptan olan Bayraktar ailesinden U.B. ile kardeşi B.B. motosikletle hısımlarını hastaneye kadar takip etti. Hastane içinde idari birimlerin olduğu bölümde Demirci ailesinden Bulut Yaman Demirci ile Serdar Gözen’e yanında getirdiği tabanca ile kurşun yağdırdı.

Kurşunlara hedef olan Bulut Yaman Demirci ağır, Serdar Gözen ise hafif yaralandı. Ağır yaralı Demirci, Edremit'te tedavi altına alındı; Serdar Gözen ise Balıkesir’e sevk edildi. Olayın failleri U.B. ile B.B. polis tarafından gözaltına alındı. Olaylarla ilgili soruşturma devam ederken, hastane önünde gergin bekleyiş devam ediyor.

HASTANE BAŞHEKİMİNDEN AÇIKLAMA

Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. M. Atahan Gürkan Acar, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi: “Saat 14.20 sularında hastanemizin idari işler bölümünde, işlemleri için gelen iki hasım arasında silahlı çatışma çıkmış olup, saldırganlar olay yerinden kaçmıştır. Olay sonrası iki vatandaş yaralanmış olup, biri ilk müdahalesinden sonra Balıkesir Devlet Hastanesi'ne sevk oldu. Diğer yaralı ameliyata alınmıştır. Durumu ağırdır. Hastanemiz personelinden yaralanan olmamıştır."

Editör: TE Bilisim