Türk üniversitelerinde Suriyeli ve “vatansız” istilası! Türk üniversitelerinde Suriyeli ve “vatansız” istilası!
 TÜRKİYE'de mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığında yarın şok bir düşüş olacak. Meteorolojinin yayınladığı hava durumu uyarısına göre sıcaklık düşüşü 16 derece civarında olacak. Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgası ısıyı mevsim normallerinin de altına indirecek. Meteoroloji 04.12.2017 Pazartesi gününden itibaren kuzeybatı kesimlerinden başlayacak soğuk hava dalgasının tüm yurdu etkileyeceğini duyurdu. Soğuklarla birlikte yağışlar bastıracak ve kuzey, iç ve doğu bölgelerinde kar yağışı başlayacak.

İSTANBUL HAVA DURUMU : İstanbul hava durumu tahmininde aşırı soğuk uyarısı var. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyrediyordu. İstanbul'da yarın ısı 8-16 derece arasında düşecek ve mevsim normallerinin de altına inecek. İstanbul'da bugün genellikle yağmur şeklinde görülen yağışın Salı gecesi ve Çarşamba günü kentin kuzey ve doğu kesimlerinde karla karışık yağmura çevirmesi bekleniyor. İstanbul'un yüksek yerlerinde de kar yağışı etkili olacak.

ANKARA HAVA DURUMU : Ankara hava durumu tahmininde de soğuk hava ve kar uyarısı var. Ankara'da bu akşam (Pazartesi ) saatlerinde yağmur olarak başlayacak yağışın Salı akşamı soğumayla birlikte karla karışık yağmura döneceği bildirildi. Ankara'da çarşamba günü ise aralıklı hafif kar yağışı devam edecek.

KAR GELİYOR BU İLLER DİKKAT! : Meteorolojinin 5 günlük hava durumu raporuna göre 5.12.2017 salı günü kar yağışı bir çok ilde etkili olacak. Bolu , Karabük ve Kastamonu illerinde çok yoğun kar yağışı beklenirken, çarşamba günü ise Sakarya, Kocaeli, Bursa, Kayseri, Yozgat, Nevşehir, Bingöl ve Muş başta olmak üzere iç ve doğu kesimlerde kar görülecek. 






Editör: TE Bilisim