Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
 Suriye'de ki Türkmen katliamını yapan Rus asker ve silahları gemileri ile İstanbul ve Çanakkale boğazlarını geçerek Akdenize iniyor. Hava köprüsü kurularakta yine Uluslararası hukuka aykırı biçimde eşkıya devletler tarafından Akdeniz çanağında kanlı bir hesaplaşma yapılıp eşkıyalık boy gösteriyor.

Bu ne rezalet aşağılık bir tablodur. Boğazlarda etten kemikten duvar olup bu ölüm ve kan emicilere fırsat verilmemelidir. Bunu beceremeyen devlet yöneticileri millet evlatları bütün bu katliamın vebaline ortaktır. Irak Suriye ve yarın Türkiye hedeftedir.

Türkiye için PKK ve Öcalan barış süreci adı altında biçilmiş kaftan özel bir projedir. Demokratik meşru Uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarımız sonuna kadar kullanılmalıdır. Türk'e kefen biçenin kefenlerinin yırtılıp başlarına örtüleceği hatırlatılmalıdır. Artık bu hatırlatma zamanı çoktan gelmiştir.
 
Türk milleti dünyanın en asil şerefli haktan adaletten insanlık değerlerinden yana bir millet olduğu gerçeği eşkıyalara hatırlatılmalıdır. Bu gerçeğin gerçeğini dost düşman herkese yeniden gösterme zamanıdır. Türkiye Türkmen katliamına mani olmayı beceremez ise bu bölgede tam bir bozgun yemek zorunda kalır. Türkmen dağı aslında yeni bir Çanakkaledir. Buradan yeni bir çıkış yakalama şansını bulamayanlar acı bedel ödemek zorunda kalırlar.

Hiç bir uluslararası dayanağı olmadan bölgeye gelenlere rağmen ecdat yadigarı bu topraklarda boynu bükük katliamı seyretmek nasıl bir Yeni Osmanlılıktır ? AKP iktidarı ve Türk milleti bu kan ve göz yaşının altında kalır.

Sabri Şenel
Editör: TE Bilisim