AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?
Antalya’da havai fişek deposunda meydana gelen patlamada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı. Patlamanın etkisiyle etrafa saçılan parçalar deponun yakınındaki ilkokulun bahçesine kadar ulaştı. Öğrencilerin derste olması faciayı önledi.

Patlama, öğle saatlerinde Konyaaltı ilçesi Sarısu mahallesi Metin Kasaboğlu caddesi Kantara İş Hanı’nda bulunan YK Organizasyon'a ait havai fişek deposunda meydana geldi. Depoda bulunan havai fişekler, henüz belirlenemeyen bir nedenle patladı. Patlamanın etkisiyle depoda yangın çıktı. Patlamayı gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Patlama esnasında depoda bulunan firma sahibi Serkan Kaya kendi imkanlarıyla dışarı çıkmayı başardı. Depo çalışanlarından Doğan Karaca ise çöken malzemelerin altında kaldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla ağır yaralı olarak depodan çıkarılan Karaca, kaldırıldığı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’nde hayatını kaybetti. Serkan Kaya’nın ise sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

OLASI BİR FACİA ATLATILDI

Öte yandan patlamanın etkisiyle deponun üzerinde bulunan kırtasiye de zarar gördü. Kırtasiyenin patlayan camları deponun hemen yanında bulunan ilkokulun bahçesine kadar ulaştı. Bu sırada öğrencilerin derste olması olası bir faciayı önledi. Öğrencilerin, patlamanın meydana geldiği deponun üzerindeki kırtasiyeden öğrencilerin zaman zaman alışveriş yaptığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim