Havalandırma boşluğuna düşerek hayatını kaybetti! Akılalmaz ölüm haberi İstanbul'dan geldi. Beşiktaş Metro İstasyonu'nun havalandırma boşluğuna düşen 16 yaşındaki Mahsun olay yerinde hayatını kaybetti.  

Olay, saat 19.30 sıralarında Kabataş Metro İstasyonu havalandırma boşluğu üzerinde meydana geldi. 16 yaşındaki Mahsun, arkadaşlarıyla bir markete giderek kola ve çekirdek aldı. Metro istasyonunun havalandırmasının bulunduğu mazgallar üzerinde oturan Mahsun ve arkadaşları, burada bir süre sohbet etti. Daha sonra arkadaşlarıyla eve gitmek üzere ayrılan Mahsun iddiaya göre, aniden dengesini kaybederek üzeri eksik ve telle kapatılan mazgaldan düştü. Yaklaşık 10 metrelik boşluğa düşen liseli genç, ağır yaralandı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Mahsun kurtarılamadı.

İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!

'MAZGAL YOK, TEL ÖRGÜYLE KAPATILMIŞ'

Gencin düştüğü mazgalın eksik olduğu ve üzerinin tel örgüyle kapatıldığı öne sürüldü. Olay yerine gelen baba Hayati ile anne Leyla sinir krizi geçirdi. Ölen oğlunu görmek isteyen baba ile polis arasında kısa süreli arbede çıktı. Savcı ve polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından çocuğun cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Üzeri telle kapatılan mazgalların hırsızlar tarafından mı çalındığı; yoksa başka bir nedenden dolayı mı kaldırıldığı yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacak.

Editör: TE Bilisim