MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
 

AKŞENER İFTİRASI 

Havuz medyasının amiral gemisi konumundaki Sabah yazarı Mahmut Övür, şimdi de AKP'nin korkulu rüyası haline gelen MHP'nin içine fitne tohumlarını atmak için iftirada bulundu. Övür, önce MHP Genel Başkanı Devlet'nin Meral Akşener'in isminin üstünü çizdiği iftirasını attı. Hızını alamayan yandaş ve yalaka yazar, bunun sebebini ise Akşener ve Abdullah Gül'ün isminin geçtiği yeni bir parti kurma girişimi olduğu yazdı. 

AKP'DEKİ ARAYIŞLARI YAZIYOR ASLINDA 

Her dönem güçlüden yana tavır almakla bilinen Havuz yazarı Övür, 7 Haziran seçiminde AKP, tek başına iktidar şansını kaybedince merkez sağda yeni bir parti için düğmeye basıldığını iddia etti. AKP'den aday olduğu İstanbul'dan seçilemeyen Övür, bu parti için ismi geçen iki siyasinin Meral Akşener ve Abdullah Gül olduğu, Devlet Bahçeli'nin Meral Akşener'e duyduğu kızgınlığın asıl sebebinin de bu olduğunu ileri sürdü.

BİR TAŞ İLE İKİ KUŞ

Yandaş yazarın, MHP'nin AKP ile koalisyona sıcak bakmadığı mesajlarının çok net bir şekilde verildiği dönemde bu iftirayı atmasının AKP'lilerin ifadesi ile zamanlaması manidar bulundu. Yandaş yazarın, MHP ile mücadele edemeyeceğini anlayan ve koalisyon için ihanet süreci ile 17-25 Aralık Büyük Yolsuzluk ve Rüşvet soruşturması başta olmak üzere MHP'nin kırmızı çizgilerinden vazgeçmemesi nedeniyle Saray ve AKP'nin talimatı böyle bir yazıyı kaleme aldığı anlaşılıyor.

Editör: TE Bilisim