Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
Hayırsever iş adamı Bilal Şahin, Yozgat ve İstanbul’da bulunan fabrikasında çalışan 150 işçiyi, umre ziyareti için kutsal topraklara gönderiyor.

Yozgat’a yaptığı okul, cami, Kur'an kursu gibi birçok hizmetleri bulunan hayırsever iş adamı Bilal Şahin, Yozgat ve İstanbul’da bulunun fabrikasında çalışan 150 işçiyi, 10 gün süreli umre ziyaretine gönderdi. 12 kişilik gruplar halinde Umre ziyaretine gidecek olan işçiler, fabrikadaki arkadaşları ile vedalaştı.

Yarın akşam kutsal topraklara hareket edecek olan işçiler, kendilerine böyle bir imkanı sunduğu için hayırsever iş adamı Bilal Şahin’e teşekkür etti. İşçiler, şunları ifade etti: "Fabrika sahibi Bilal Bey, bizlere her zaman bir patrondan ziyade bir baba, bir ağabey gibi davranıyor. Bugün de bizi umre ziyareti için kutsal topraklara gönderiyor. Kendisinden Allah razı olsun, kendisine çok teşekkür ediyoruz."

Hayırsever iş adamı Bilal Şahin de her şeyin gelip geçici olduğu bu fani dünyada, İslam’da paylaşmanın, güçsüzü korumanın ve gözetmenin çok önemli olduğunu söyledi. 'Halka hizmet Hakk'a hizmet' anlayışıyla insanlara elinden geldiğince yardım etmeye çalıştığını belirten Şahin, "Peygamber Efendimiz (sas) 'İşçinin ücretini, alın teri kurumadan ödeyiniz' buyurarak, işçinin emeğinin karşılığının hemen verilmesini istemiştir. Fabrikada çalışan işçimizin bir çoğu kutsal topraklara gitmek istiyordu. İşçilerimizin belki kendisi Peygamber Efendimiz'i (sas) ziyaret etmeye maddi olarak gücü yetmeyebilir düşüncesiyle onların bu istek ve arzusunu yerine getirmek istedik. Fabrikamızda çalışan bütün işçilerimizi 12 kişilik gruplar halinde Peygamber Efendimiz'i (sas) ve kutsal toprakları ziyaret etmeleri için umreye gönderiyoruz. Bunu uzun zamandır hayal ediyordum, bugün bu hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. İnşallah işçilerimiz orada ziyaretlerini yapar, hem kendileri, hem ülkemiz, hem de bizler için dua ederler. İşçilerimizden ilk grup cuma akşamı kutsal topraklara hareket edecek, daha sonraki dönemlerde diğer işçilerimizi göndereceğiz. Bu organizasyonla işçilerimiz de bir nebze olsun iş ortamından da kurtulmuş oluyor." şeklinde konuştu.

Yozgat Graft Torba Fabrikası'nda çalışıp umre ziyaretine gidecek olan işçiler, fabrikada çalışan diğer işçilerle vedalaşarak fabrikadan ayrıldı.


Editör: TE Bilisim