İyi Parti'de neler oluyor? İyi Parti'de neler oluyor?
Şırnak’ın Cizre ilçesinde yaralıların içinde bulunduğu belirtilen bina bodrumuna operasyon yapıldığı iddia ediliyor. Çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken, HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, “Bölgeye giden 2 cenaze aracına, güvenlik güçleri tarafından 30 ceset torbası getirilmesi istenmiş.” dedi.

Halkların Demokrat Partisi (HDP) Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, yaralıların bulunduğu bina bodrumuna yönelik bir operasyon yapıldığı iddiaları ile ilgili konuştu. Sarıyıldız, “Dün gece 60’a yakın kişinin kaldığı ve kamuoyuyla paylaşılan bölgenin yakınlarında çok şiddetli bir patlama oldu. Ardından basında bu haberler çıktı. Bu sabaha kadar net bir bilgi alamadık ancak bu sabah 2 cenaze aracımız o bölgeye gitti. Onlarca cenazenin olduğunu gözlemlediler. Oradaki güvenlik güçleri çalışanlara 30 tane ceset torbasının getirilmesi istenmiş. Bu torbalardan ayrı cenazelerin olduğu görülmüş. Dolayısıyla ölen kişi sayısı 30’dan fazla olabilir.” ifadelerini kullandı.

Bodrumun bulunduğu bölgede zaman zaman silah sesleri yükselirken, ilçe genelinde sessizlik hakim. Ölen kişi sayısı tam olarak bilinmezken, Şırnak Valiliği, sabah saatlerinde yaptığı açıklamada devam eden operasyonda 10 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Editör: TE Bilisim