MHP Alaçam ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Gençlik Şöleni’ konserinde sahne alan şarkıcı Mustafa Yıldızdoğan, şarkılarıyla izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Burada konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya "Türkiye çok önemli bir dönüş arifesinde, geçenlerde Cumhurbaşkanlığı seçimi yaşadık. Yani bir Cumhurbaşkanı seçtik. 2015 yılında bir genel seçimler vaktinde yapılırsa olacak. Diyarbakır Lice’de, teröristler, PKK’lılar, sözde bir şehitlik inşa ettiler. O şehitliğin girişine, bundan tam 30 yıl önce o kanlı baskında vurulan teröristin heykelini oraya diktiler. Şimdi yıkıldı ama ne fayda. Yani ülkede, bugünkü duruma baktığınızda, özellikle güneydoğuda devlet diye bir şey kalmamış. Bugün yapılan seçimde, Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilmiş. Genel başkanımız bu konuda hep şunu söyledi. ‘Herkes Türkiye’de, Cumhurbaşkanı olabilir. Ama sayın Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olabilmesi için 17 ve 25 Aralık olaylarından aklanması lazım’. Onun için biz ülkücü ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Türkiye’de bugün rahat görülen tüm bu olayların hırsızlıklar, yolsuzluklar dahil hesabı sorulmadan o güneydoğuda o sözde şehitlikler ortadan kaldırılıp, oradakilerin başına geçirilmeden, hesabı sorulmadan geçmek bize haramdır. Demokratik yollardan her şeyin hesabını AKP’den bir bir soracağız." diye konuştu.

MHP Alaçam İlçe Başkanı Ersin Kıcır ise yaptığı açıklamada "10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ama üzüntü duyuyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bırakmış olduğu Türkiye Cumhuriyetinin temel ilkelerinde sahip çıkamıyoruz. Şu meydanlarda kutladığımız, birliğimizin dirliğimizin simgesi olan resmi bayramlarımız teker teker kayboldu. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarından af diliyorum. Ve bu millet olarak herkesin vakti zamanı geldiğinde üzerine düşeni yapmasını arzu ediyorum. Biz Alaçam’da, kendi ismimizi değil, Milliyetçi Hareketin kalesi olması arzusundayız. Onun içindir ki; sosyal sorumluluğun gereği gençlik şöleni programı düzenledik. Ülkücülüğün temini İslam İnancı ile Türk milletinin sahip olduğu milli, manevi, kültürel ve tarihi değerleri hayata geçirmeye çalışmıştır. Buradan anlıyoruz ki; ülkücülük kuru bir ırkçılık davası değildir. Ülkücülük, milliyet duygusunu reddeden bir ümmetçilik’de değildir. Ülkücülük her milletin kendi öz değerlerine sahip çıkmasını tabi gören, Türkçülüğün milli ve manevi değerlerin kaynaşmasından meydana gelen müslüman Türk milletinin milletler yarışında en öne geçmesini istemek, çalışmak ve ülküyü hayat tarzı haline getirmektir. Onun içinde ne mutlu Türküm diyene." dedi.

Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!

CİHAN 

Editör: TE Bilisim