Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri! Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri!
Esenler'de, güvenlik kamerasına yakalanmamak için kamufle olan otomobil hırsızının bıraktığı delil, polisi sevindirdi. Otomobilin camını kırarken eli kesilen hırsızın kanını inceleyen polis, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası, yaşananları saniye saniye kaydetti.

Güvenlik kamerasına yakalanmamak için kamufle olan hırsız, olay yerinde bıraktığı kan örnekleriyle polisi sevindiren delil bıraktı. Esenler ilçesinde ticari aracı soyarken yaralanan hırsız, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Eseneler’de dün gece yaşanan olayda sokakta duran aracı soyan hırsız, olay yerinde kan örneklerini bıraktı. Gece saat bir buçuk gibi olay yerinen gelen hırsız, önce ticari aracı kontrol ediyor. Daha sonra aracın arka camını çekerek açmak istiyor. Bu sırada camın kırılmasıyla eli yaralanıyor. Hırsız, elinin kesilmesiyle hızlı bir şeklide araçtaki müzik setini alarak olay yerinden uzaklaşıyor. Olay yerindeki kan örneklerini inceleyen polis, şahısın bulunması için çalışma başlattı.

Hırsızlık mağduru Mesut Eroğlu, güvenlik kamerasının bile hırsızlara engel olamadığını ifade etti. Eroğlu, “Olay dün akşam saat bir buçukta oldu. Görüntülerde görüldüğü gibi hırsız, önce aracı kontrol ediyor. Güvenlik kamerası için yüzünü montla kamufle etmiş. Etrafı kontrol ettikten sonra elleriyle camı çekerek açmak istiyor. Bu arada cam kırılıyor ve hırsız yaralanıyor. Polis arkadaşlar etraftaki bu kan örneklerini aldılar. Hırsız arabada bulunan müzik setini almış, camı kırmış. Burada sık sık hırsızlık olayı yaşanıyor. Sadece bu olay değil. Son bir ayda bu sokakta en az 10 defa hırsızlık olayı yaşandı.” dedi.

Editör: TE Bilisim