Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
Bursa’da, gittiği hastaneden kadın personelin cep telefonunu çalan zanlı, montunun sırt bölümünde yazan ‘5’ numara sayesinde yakalandı. Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen zanlının çalıntı telefonu sattığı bir kişi de polis tarafından yakalandı.

    Yıldırım ilçesinde hizmet veren Duaçınarı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görevli Hatice A.’nın (32) cep telefonu çalındı. Hatice A.’nın müracaatı üzerine olay yerine gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan analizde hasta gibi içeriye giren kırmızı montlu ve montunun sırt bölümünde ‘5’ numarası yer alan bir kişinin cep telefonunu çaldığı tespit edildi. Zanlının eşgal bilgileri Sokak Timi ekiplerine dağıtıldı. Sokak timleri, telefon hırsızlığı zanlısını, Kıbrık Şehitleri Caddesi’ndeki telefoncuların bulunduğu civarda gördü. İsminin Ümit O. (48) olduğu belirlenen zanlı, üzerinde sahte kimlikle birlikte yakalandı. Zanlının ‘telefonu sattım’ dediği kişi de polis ekiplerince gözaltına alındı.

    Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgulamasında suçunu itiraf eden Ümit O. ve çalıntı telefonu satın alan bir kişi, adliyeye sevk edildi.

Editör: TE Bilisim