Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
Gaziosmanpaşa’da, bir işyerine müşteri gibi giren şahıs kasadaki bütün parayı çaldı. Hırsızlık anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Hırsızın soğukkanlılığı herkesi hayrete düşürdü.

Olay, Babaros Hayrettin Paşa Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerindeki Levent Olgar’ın sahibi olduğu pastanede meydana geldi. İşyerine müşteri gibi giren bir şahıs, çalışanların dışarı çıkmasını fırsat bilip kasadaki paraları çaldı. Hırsız paralarla birlikte kayıplara karışırken olay anı işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

İşyeri sahibi Levent Olgar, hırsızın kaçarken düşürdüğü paraları görünce soyulduklarını anladıklarını ifade etti. Olgar, güvenlik kamerası görüntülerini seyrettikten sonra da polise başvurduklarını aktardı.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, hırsızın soğukkanlılığını gözler önüne serdi. Görüntülerde; işyeri çalışanının pastanenin önünü süpürmek için dışarı çıktığı sırada bir kişinin pastaneye girdiği görülüyor. Vitrindeki pastaları inceliyor gibi yapan şahıs, daha sonra pastanede kimsenin olup olmadığını kontrol ediyor. Tezgahın arkasına yönelen şahıs, çömelerek bir süre burada saklanıyor. Uygun anı yakalayan hırsız, eğilerek yanına geldiği kasanın çekmecesini çekiyor. Kasadaki paraları avuçlayan hırsız, hızlıca pastaneden çıkıyor. Şahsın aceleyle çıktığı sırada bazı paraları düşürdüğü görülüyor.

Pastane sahibi Levent Olgar, hırsızın işyerinden çıktığı sırada temizlik yapan çalışanla karşılaştığını ve kendisinden şüphelenmemesi için bozuk para lazım olup olmadığını sorduğunu belirtti. Olgar, hırsızın yaklaşık bin liralarını çaldığını söyledi. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

Editör: TE Bilisim