İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, bir işyerine girmeye çalışan hırsızlar, alarmın çalması üzerine panikleyerek araçlarını bırakıp kaçtı. Araç içerisinde, hırsızlıkta kullanılan malzemeler bulundu.

Olay, Camiikemir Mahallesi Ali Tekin Caddesi üzerinde meydana geldi. Gece saat 03.00 sıralarında elektrik üzerine çalışan bir işyerinin alarmının çalması üzerine olay yerine giden polis, demir kapının açık olduğunu tespit etti. Polisin haber vermesiyle dükkanına gelen E.A. alarmı kapattı. Yapılan incelemede, dış kapı ve alarm sistemine zarar verildiğini tespit edildi.

Yolun karşısında park halinde 16 plakalı gri renkli bir arabadan şüphelenen polis, arabanın içine fener ile baktığında aracın düz kontak ile çalıştırıldığı, koltuk üzerinde demir kesme makası, matkap, pense ve tornavida olduğunu belirledi. Aracın çalıntı olduğunu tespit eden Polis, mahkeme kararı ile yaptığı aramada, kartal marka aracın üzerinde takılı bulunan çalıntı kaydı bulunmayan ancak otobüse kayıtlı bulunan iki adet plaka, 1 adet katkap, 1 adet tornavida, 1 adet kontrol kalemi, 1 adet pense, demir kesme makası ve 8 basamak merdiven bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilisim