Osmaniye’de inanılması güç bir hırsızlık olayı gerçekleşti. Hırsızlar bir apartmandan asansör çaldı. Bu akıllara durgunluk veren hırsızlık olayının ardından apartmanda yaşayan bedensel engelli sakin ikinci kattaki dairesini satmak zorunda kaldı.

Osmaniye’deki 4 katlı bir apartmanın sakinleri, binadaki asansörün çalındığını fark ederek polise başvurdu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, apartmandaki asansörün motoru, kabini ve kapısının sökülerek, kimliği belirsiz kişilerce çalındığını tespit etti.

Parmak izi çalışması yapan polis ekipleri, olayın binayı yapan müteahhit ile asansör firması arasında alacak verecek meselesi sebebiyle yaşanmış olabileceği ihtimali üzerine asansör firmasında çalışan 2 kişinin ifadesine başvurdu.

Asansör firması çalışanları, ifadelerinde asansörün çalınmasından haberlerinin olmadığını söyledi.

Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!

Bunun üzerine MOBESE kameralarını inceleyen polis ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen 3 şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.

ENGELLİ APARTMAN SAKİNİ DAİRESİNİ SATTI

Apartman sakinlerinden bedensel engelli Abdullah Temurtaş, hırsızlık olayının kendilerini mağdur ettiğini ifade etti. Olayın ardından dairelerini sattıklarını belirten Temurtaş'ın eşi Ayşe Temurtaş ise şöyle konuştu:

''Eşimin rahatsızlığından dolayı ikinci kattaki eski dairemizi satarak, asansörlü olduğu için bu binaya taşınmıştık. Benim de boyun fıtığı rahatsızlığım olduğu için olayın ardından mağdur olduk. Ailece bu olaydan dolayı mağduriyet yaşadığımız için yakında başka bir yere taşınacağız''

Editör: TE Bilisim