Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
İzmir'in Karşıyaka ve Karabağlar ilçelerinde hırsızlık yapan üç kişi, güvenlik kameraları görüntülerinden tespit edilerek yakalandı.

Bostanlı semti 1810 Sokak'ta saat 08.30 sıralarında meydana gelen olayda iki kişi, kapı kilidini kırarak girdikleri evde, içinde 12 bin lira bulunan çelik kasayı çaldı. Harekete geçen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yakındaki işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarından, zanlıların kimliklerini tespit etti. Çeşitli suçlardan çok sayıda sabıkası bulunduğu belirlenen M.Ç. ve S.C., Yamanlar Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandılar.

Karabağlar 5828/1 Sokak'taki ayakkabı imalathanesinde ise cep telefonu, bilgisayar ve 25 lira çalınmasıyla ilgili soruşturmayı yürüten polis ekipleri, işyerinin güvenlik kameraları görüntülerinden, zanlının A.Ö. olduğunu belirledi. Yakalanarak gözaltına alınan A.Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından İzmir Adliyesi'ne sevk edildi.

Editör: TE Bilisim