Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
İzmir'de bir giyim mağazasından hırsızlık yapan yabancı uyruklu 3 kişi, ikinci kez geldikleri aynı mağazada önce güvenlik kameralarına sonra sivil Güven Timleri'ne yakalandı. Zanlıların, mağazadan çaldıkları eşyaları dışarıya çıkarmak için X-Ray cihazından sinyal vermeyen alüminyum folyolu özel çanta kullandıkları ortaya çıktı.

Hırsızlık olayı, Alsancak Dr. Mustafabey caddesinde bulunan bir giyim mağazasında meydana geldi. 27 Aralık 2012 tarihinde Türkiye'ye giriş yaptıkları öğrenilen Gürcistan uyruklu David I. (56), Aleksandra G. (41) ve Manuchar K. (39) İzmir'e geldi. 10 Ocak tarihinde mağazaya gelen 3 kişi ellerinde özel yapım olan alüminyum folyo sarılı çantaya değerli eşyaları koyarak mağazadan çıkıp kayıplara karıştı. Akşam saatlerinde yapılan sayımda mağaza çalışanları tarafından farkedilen hırsızlık olayı polis ekiplerine bildirildi.

Mağazaya gelen Güven Timleri, güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızlık olayına karışan şahısları tespit etti. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, hırsızlık olayı ile ilgili araştırma başlattı. Mağaza önünde de önlem alan ekipler 3 Gürcü uyruklu şahsın dün yine mağazaya hırsızlık amaçlı geldiklerini gördü. Mağazaya giren şüpheliler suçüstü yakalandı.

Hırsızların çantalarının içinin alüminyum folyo ile kaplı olduğu ve bu nedenle X-Ray cihazının ve alarmın çalışmadığı belirlendi. Mağazanın güvenlik kameralarına da yansıyan görüntülerde 3 şahsın mağazaya getirdikleri özel çantalara aldıkları eşyaları koyarak dışarı çıktıkları görülüyor. Gözaltına alınan şüpheliler gelecek olan tercüman eşliğinde ifadeleri alınacak ardından adliyeye sevk edilecek.

Editör: TE Bilisim