Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
Ankara’da meydana gelen hırsızlık olayında dikiş malzemelerinin satıldığı dükkana giren şahıs kasadaki paraları alıp kayıplara karıştı. Hırsızlık anı ise anbean güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay Ankara Sincan’da geçen günlerden meydana geldi. İddiaya göre dikiş malzemeleri satan Erdal Varol’un dükkanına gelen şahıs ilk önce müşteri gibi davrandı.Etrafta kimsenin olmadığını fark eden şahıs daha sonra masanın altında bulunan kasanın yerini gözledi. Bir süre sonrada harekete geçen şahıs kasadaki paraları alıp kayıplara karıştı.

Konuyla ilgili bilgi veren Erdal Varol şunları söyledi, ”Biz burada yıllardır esnafız. Biz çalışırken başımıza böyle bir olay hiç gelmemişti. Tabi daha önce hırsızlıklar oldu ama bizim dükkanımıza girememişti. O gün arkadaşla beraber telefonumuza bir program yüklemek için inmiştik. Saat 17.00 esnalarında bir müşterim geldi. Onlara baktım. Onlara baktıktan sonra telefonda program yüklüyorduk yine. Program bitti mi diye aşağıya arkadaşın yanına indiğimizde. Kameradan kayıtlara baktığımızda 17.17 esnalarında hırsız girmiş ve kasamızda 100-150 civarında bir rakamımız vardı onu götürmüş. Daha sonra tekrar bir müşterim daha geldi. Paranın üstünü verdikten sonra kasayı açtım, paranın olmadığını gördük. Aşağıya hemen arkadaşa haber verdim. Dedim böyle böyle, kasadan para alınmış diye. Kayıtlara baktık. Hırsızın net yüzüyle beraber, görüntüleri kameralarımıza yansıdı. Aracı satmıştım, Cuma günüydü. Cuma’ya giderken parayı cebimde bırakmayayım da Cuma’dan geldikten sonra alırız dedim. O esnada iyi ki bırakmamışız. Aracı satmıştık 5 bin liraya yakın bir meblağımız vardı. Onu bırakmış olsaydık tabi o da gidecekti.“

Editör: TE Bilisim