Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
Ümraniye TEM otoyolunda kontrolden çıkan otomobil, önce yol kenarındaki bariyerlere sonra da emniyet şeridinde seyir halinde olan motosiklete çarptı. Kaza sırasında bir kişi hafif şekilde yaralandı. Sürücü, hurdaya dönen otomobilden burnu kanamadan çıktı.

Kaza, sabah saatlerinde TEM otoyolu İstanbul istikameti Elmalı Barajı yakınlarında meydana geldi. Enes Bilir'in kullandığı 34 HR 4554 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Yaklaşık 30 metre demir bariyerlerin üzerinden giden otomobil, daha sonra emniyet şeridine girerek Suat Kaplan'ın kullandığı 34 TA 2340 plakalı motosiklete çarptı. Hurdaya dönen otomobilin yerinden çıkan bir lastiği yaklaşık 100 metre ilerde bulundu.

Bu arada sürücü Bilir, hurdaya dönen otomobilden burnu kanamadan çıktı. Gazetecilerin görüntü almasını istemeyen Bilir, plakası alınamayan bir otomobilin kendisine çarpması nedeniyle kaza yaptığını iddia etti. Aynı otomobilde bulunan arkadaşı Osman Yılmaz ise hafif şekilde yaralandı.

Kazadan yara almadan kurtulan motosiklet sürücüsü Suat Kaplan, "Ben emniyet şeridinde keyfini çıkararak gidiyordum. Arkadan gelen otomobil bana çarptı. Nasıl olduğunu tam anlayamadım." diye konuştu.

Kaza nedeniyle TEM otoyolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Kaza yapan araçların kaldırılmasından sonra yol yeniden açıldı.

Editör: TE Bilisim