Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!

Hz. Muhammed'e hakaret ettiği iddiasıyla 13.5 ay hapis cezasına çarptırılan Yazar Sevan Nişanyan yine haddini aşan açıklamalar yaptı.

Hz. Muhammed'e (SAV) hakaret ettiği iddiasıyla 13.5 ay hapis cezasına çarptırılan Yazar Sevan Nişanyan, IMC TV'de yayınlanan 'Mercek Altı' programında gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

Mustafa Kuleli'nin sorularını yanıtlayan Nişanyan, yeni alkollü içki düzenlemesiyle ilgili soruya alkolün de İslâm'ın da zihni uyuşturduğunu, dolayısıyla İslâm propagandasının da yasaklanması gerektiğini söyledi.

"Ben Muhammed'in Peygamber olduğuna inanmıyorum. Peygamber diye bir müessenin olduğuna inanmıyorum. Her hangi bir kişinin Allah'tan vahi aldığını iddia etmesinin terbiyesizlik olduğunu düşünüyorum. Muhammed ya yalan söylemiş ya hayal görmüş" diyen Sevan Nişanyan, sözlerine Müslümanların ne tepki göstereceğini umursamadığını belirtti.


Editör: TE Bilisim