MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
“Az önce Halk TV’de program izledim... Mealen deniliyor ki; "CHP iktidar olmak için ittifakı genişletiyor, ve onun için de Ali BABACAN'ın Deva Partisi ile oluşacak bir birliktelik için, bu kişinin Ali Babacan Kontenjanından İBB Genel Sekreterliğine atandığı..." Eğer şayet dedikleri gibi ise... Ki o emareler gösteriyor kendini...

O zaman bende şimdi soruyorum..?
İYİ PARTİ Tüm İl ve İlçe Teşkilatları ile Ekrem İMAMOĞLU''nun seçilmesi için geceli gündüzlü mesai harcarken, bunun karşılında İttifak Ortağı İYİ PARTİYE 7 Genel Sekreter Yardımcılığı kadrosundan biri dahi verilmeyip, % 1 oyu olmayan, FETÖ PROJESİ İDDİALARI DİLLENDİRİLEN BABACA'NIN DEVA PARTİSİNE Genel Sekreterlik Makamının teslim edilmesinin altında yatan sır nedir? insan merak ediyor gerçekten?”

“Dolayısıyla bu pencereden bakıldığında;
CAN AKIN ÇAĞLAR Bir Liyakat Ataması Değil, Perde Arkasında Bazı Güçlerce Dayatılan Siyasi Bir Atama olduğunu düşünmeden edemiyorsun! (Peki kim bu perde arkasında ki güçler? Bazı öngörü ve düşüncelerimiz olmasına rağmen, bu durum önümüzdeki günlerde daha da berraklaşarak, kendini gösterecektir...)”

“Ve hal böyle olunca da ister istemez diyorsun ki;
EY MUHALEFET! AKP ve FETÖ'NÜN şaibeli kadrolarıyla yola devam edecekseniz bu Millet size neden OY VERSİN..?”

“Netice olarak bütün bunları bir araya getirince, bizi esas üzen ve de umutsuzluğa sürükleyen şey ise; birisinin dün şerefsiz dediğine, bugün kanka demesi! Öbürünün, dün hırsız addettiğini, bugün bürokrat Ataması!”

KAYNAK 
Mehmet Sevinç

Editör: TE Bilisim