Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı
Bolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü bulunan terör örgütü İBDA-C yöneticisi Salih Mirzabeyoğlu'na destek vermek isteyen bir grup, cezaevi önünde protesto eylemi yaptı. Grubun eylemde küçük yaştaki çocukları kullandığı görüldü.

Ağırlaştırılmış ömür boyu hapse mahkum edilen ve 2001 yılından bu yana Bolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü bulunan İBDA-C yöneticisi Salih Mirzabeyoğlu'na destek için yurdun çeşitli bölgelerinden Bolu'ya gelen gruplar, F Tipi Cezaevi önünde eylem yapmak istedi. Daha önce Bolu Valiliği’nce alınan karar gereği cezaevine 100 metreden fazla yaklaştırılmayan grup, cezaevi önünde slogan attı. Mirzabeyoğlu’nun avukatları müvekkilleri ile görüştüğü sırada toplanan kalabalık burada bir basın açıklaması yaptı. Yapılan basın açıklamasının ardından barikatı aşan bazı küçük yaştaki çocuklar polislere, tepki gösterdi. Küçük çocukların en ön sıralarda olması dikkat çekerken yapılan basın açıklamasının ardından grup üyeleri olaysız bir şekilde dağıldı.




Editör: TE Bilisim