Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Galatasaray taraftarına Sevgililer Günü müjdesi sarı kırmızılı kulübün başarılı file bekçisi Fernando Muslera ve kız arkadaşı Patricia Callero'dan geldi.

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldız kalecisi sevgilisi ile birlikte GSStore'nin 14 Şubat Sevgililer Günü özel kampanyasından ilk faydalanan çift oldu. Gerçek Sevgi sloganının çağrısını takip ederek Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bulunan GSStore Mağazası'na gelen Muslera ve Callero çiftinin yaşadığı 14 Şubat sürprizlerine Galatasaray taraftarları da katılabilecek.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Taraftarların yüzünü güldüren GSStore kampanya mutluluğu aralıksız devam edecek. Sevgililer Günü'nde de sarı kırmızı aşkı Gerçek Sevgi sloganı ile 15 Şubat tarihine kadar gsstore.org adresinde ve GSStore mağazalarında yaşayacak olan taraftarlarımız 278 TL yerine 199 TL ödeme şansını yakalayacak. Sevgilerini Galatasaray Aşkı ile birleştirecek taraftarlarımız Sevgililer Günü özel çift forma artı baskı ücreti olarak sadece 199 TL ödeyecek." denildi.

Galatasaray'ın ürünlerinin satıldığı GSStore mağazalarına ya da gsstore.org adresine sarı kırmızılı taraftarları davet eden GSStore yetkilileri, "Muslera ve sevgilisi Callero gibi siz de 14 Şubat'ta Gerçek Sevdanın adresi GSStore mağazalarına gelin sevgililer gününüzü aşık olduğunuz renklerle avantajlı fiyatlarla taçlandırın." çağrısı yaptılar.

Editör: TE Bilisim