Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
Türk milletinin yetiştirdiği en değerli, çok bilgili tarihçi, istihbaratçı, araştırmacı gerçek  Türk milliyetçisi bir yazardı 
18 Aralık 2002 tarihinde uğradığı planlı bir süikastle katledildi.
Tetiği çekenin kim olduğu hiç önemli değil.
Ama katledilme sebebi çok önemli:
Türkiye aleyhinde yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren tüm örgüt, vakıf, dernek, cemaat ve sivil toplum örgütlerinin faaliyetlerini ortaya çıkarması ve bunların tamamında ki Alman derin devletinin, Alman vakıflarının ve istihbaratının rolünü belgelemesi, açıklayıp kitaplaştırması nedeniyle öldürüldü.
Yine Uğur Mumcu gibi, Bahriye Üçok, Ahmet Taner Kışlalı, Muammer Aksoy gibi katili bulunamadı. Bulunmak istenmedi. 
Hablemitoğlu 30 yıla yakın Türkiye dışındaki Türk topluluklarının tarihi ile ilgili çalışmalar yaptı.
Orta Avrupa ve Balkanlar'da Türk eserleri, Türk azınlıkları ve şehitliklerimiz konusunda araştırmalar yürüttü. Bu çalışmalarını çeşitli gazete ve dergilerde yayınladı.
Moldova'daki Gagauz Türklerinin Latin alfabesine geçişi ile ilgili danışmanlık yaptı.
Bu bölgede çalışma yaparken, Atatürk tarafından Gagauz halkına gönderilmiş bulunan  öğretmenlerin  bulunduğunu öğrendi. Bu öğretmenlerin öğrencileriyle görüştü, bu konuda bilgiler toplayıp bunları "Kemal'in Öğretmenleri" adıyla yayınladı.
Ailesi Kırım Türklerindendi, onun için Kırım Türkleri, sürgünleri hakkında çok makale yazdı. "Türksüz Kırım" adıyla kitaplaştırdı.
Kırım Türklerinin Türkçü lideri İsmail Gaspıralı ile kızı Şefika Gaspıralı'ya ait tüm belgelerle  Kırım Türklerinin her dönem yaşadıklarını dünyaya duyurdu.

Türkiye' de ve yurtdışında Türkiye aleyhinde faaliyet gösteren bölücü ve radikal dinci terör örgütlerinin Alman vakıfları ve istihbaratıyla olan ilişkilerini belgeleyerek kitaplaştırdı.
Fethullah Gülen örgütlenmesinin ve Pkk' nın Türkiye aleyhindeki faaliyetlerinin yurt dışı desteğini öldürülmeden önce televizyonlarda defalarca açıkladı.
Kitaplarında, somut olarak Türk Milliyetçiliği, ülkücülük, devrimcilik, ilericilik, Atatürkçülük, aydınlık, vatanseverlik, Türkçülük, demokratlık gibi kavramların uygulamada nasıl olması gerektiğini anlattı. Ve bu kitlelerin samimi taraftarlarının yurt dışı istihbarat desteğiyle ve ülke içindeki kolları olan vakıf ve örgütlenmelerle  Türkiye aleyhine  nasıl yönlendirildiğini yazdı.
Türk devletinin, Türk milletinin, Türk istihbaratının tüm bu örgütlü düşmanlıklara karşı hiçbir şey yapmadığını yazdı. Türk devletinin ne yapması gerektiğini, kendini nasıl koruması gerektiğini anlattı.

Lütfen! Necip Hablemitoplu'nun bütün kitaplarını okuyun. Hepsini okuyamazsanız hiç olmazsa en önemli birkaçını okuyun.
Bunlar:  Köstebek, Alman Vakıflar Bergama dosyası, şeriatçı terörün ve Batı'nın Kıskacında: TÜRKİYE  adlı kitapları olsun.
Okuduklarınızdan dehşete kapılın, günlerce uyuyamayın, ama düşürüldüğümüz durumu, bugünkü perişan halimizin sebeplerini öğrenmiş olun. 
Televizyonlarda ki açık oturumlarla, ülkenin gerçek sorunlarından uzak günlük basit sataşmalarla zamanınızı öldürmeyin.
Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'unu, Prof. Oktay Sinanoğlu'nu okuyun.
Türkiye ve dünya hakkında doğru bilginiz olsun.

KENAN ÖZEK

Editör: TE Bilisim