Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!
Muğla'nın Fethiye ilçesinde geçirdiği rahatsızlık sonucu iki ayağını da kaybeden yaşlı adama AK Parti Fethiye ilçe teşkilatı tarafından tekerlekli sandalye verildi. Kişisel ihtiyaçları eşi tarafından karşılanan Ali Danacı(73) tekerlekli sandalyesini görünce gözyaşlarını tutamadı.

Fethiye'nin Esenköy köyünde yaşayan Ali Danacı(73), dolaşım bozukluğu teşhisi ile önce sağ, ardından da sol ayağını kaybetti. Ayakları kesildiği için yatağa bağımlı halde yaşayan Danacı'nın kişisel ihtiyaçlarını eşi Sevim Danacı karşılıyor. Evden dışarıya çıkamayan Danacı'nın yardımına AK Parti Fethiye teşkilatı yetişti. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Koyuncu ile ilçe başkanı Mustafa Ali Türkan, Danacı ailesine tekerlekli sandalye hediye etti. Danacı ailesini evinde ziyaret eden partililer Ali Danacı’nın sağlık sorunları hakkında bilgi aldı.

Tekerlekli sandalyeyi görünce gözyaşlarını tutamayan Ali Danacı, sandalyenin yaşam mücadelesinde en büyük destekçisi olacağını söyledi. En fazla eşine yük olduğu için üzüldüğünü belirten Danacı, "Artık daha az yardım alarak sokağa çıkabileceğim. Hayat arkadaşıma daha fazla yük olmayacağım. Bana bu yardımı yapanlardan Allah razı olsun." dedi.

Editör: TE Bilisim