Lozan'ı çiğneyen bir “tarihi” tören Lozan'ı çiğneyen bir “tarihi” tören
İçişleri ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile ilgili atamalar, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’na Kaçakçılık, İstihbarat, Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanı Ömer Toraman, Mülkiye Başmüfettişliğine, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Üyesi Mehmet Ali Özkılınç, Muğla Emniyet Müdürlüğü’ne Polis Başmüfettişi Hakan Çetinkaya, İller İdaresi Genel Müdürlüğü’ne ise Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Rahmi Doğan atandı.

TCDD VE DHMİ GENEL MÜDÜRLERİNİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na bağlı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Ömer Yıldız, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’na ise Serdar Hüseyin Yıldırım atandı. TCDD’nin bir önceki müdürü Süleyman Karaman milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etmişti. DHMİ’nin bir önceki müdürü Orhan Birdal ise görevinden alınarak bakanlık müşaviri yapılmıştı.

TÜRK TARİH KURUMU BAŞKANI REFİK TURAN OLDU

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, Türk Tarih Kurumu Başkanlığı görevini yürütmek üzere ise Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Refik Turan görevlendirildi. Görevlendirme kararı Resmi Gazete’de yer aldı.

Editör: TE Bilisim