Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı
İzmir'in Gaziemir ilçesinde, seyir halindeki motosikletin devrilmesi sonucu iki kardeşten biri öldü, diğeri ise ağır yaralandı.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Gaziemir ilçesi Akçay caddesi numara 192 önünde meydana geldi. Atilla Coşkun Kulaçatan (20) yönetimindeki 35 YA 902 plakalı motosiklet, Karabağlar'dan Gaziemir istikametine seyrettiği sırada, yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Motosiklet sürücüsü Kulaçatan ile arkasında oturan kardeşi Buke Kırkaplan (22) ağır yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ambulanstaki sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, motosiklet sürücüsü Kulaçatan'ın kazadan bir süre sonra hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan kardeşi Buke Kırkaplan ise ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Kırkaplan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Editör: TE Bilisim