Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayan Topbaş ailesinin doğuştan görme engelli iki oğlunun 40 yılı aşkın görme hasreti yardımseverlerin destekleriyle sona erecek. 43 yaşındaki Nihat Topbaş'ın ameliyatının başarılı geçmesi, kardeşi Ali Topbaş'a da umut oldu.

Muğla'da yönetmen Eray Dedik'in belgeselini çektiği Topbaş ailesi, Yeni Asır Gazetesi Muğla İl Temsilcisi Adem Ülker, Pusula48 Medya İmtiyaz Sahibi Cavit Yıldırım ve Marmarisli hayırsever Olumlu Yaşar Yiğit'in Facebook'tan başlattığı kampanya, çığ gibi büyüyor. Geçtiğimiz haftalarda başlatılan kampanya kapsamında toplanan yardımlarla, Topbaş ailesinin görme engelli iki oğlundan biri olan Nihat Topbaş, Denizli'de özel bir göz hastanesinde tedaviye alındı. Nihat Topbaş'ın burada bir buçuk saatlik bir operasyonla 43 yıllık görme hayali gerçek oldu. Ameliyatın başarılı geçmesi yine görme engelli kardeşi Ali Topbaş içinde umut oldu.

ZORLU BİR AMELİYAT

Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Volkan Yaylalı, "Bir günde görmesini bekleyemeyiz, fakat günden güne iyi olacak. Eskiden simsiyah görüyordu, fakat ilk iki günde ışığı görmeye başladı ve yavaş yavaş görüşü netleşmeye başlayacak. Zorlu bir ameliyattı, fakat başarılıydı. Nihat ve Ali için elimden gelenin fazlasını yapacağım." dedi.

KARDEŞİNİNDE GÖRME ŞANSI YÜKSEK

Aynı zamanda müjdeli bir haber daha veren Yaylalı, Nihat Topbaş'ın 41 yaşındaki Kardeşi Ali Topbaş'ın da görme şansının yüksek olduğunu, onun da göz ameliyatı yapılması gerektiğini söyledi.

ALİ TOPBAŞ DA YARDIMSEVERLERİN DESTEĞİNİ BEKLİYOR

Konuyla ilgili kampanyanın öncülüğünü yapan Olumlu Yaşar Yiğit, Ali Topbaş içinde yardımseverlerin yardımına ihtiyaç duyulduğunu dikkat çekerek, "Abisinin ameliyatını çok şükür yaptırdık. Sırada kardeşi var. Doktorların Ali içinde görme şansının olduğunu söylemesi bizleri ümitlendirdi. Yardım kampanyamızı bu sefer Ali için yapıyoruz. Bu mübarek ayda yapılacak olan yardımlar çok daha önemli. Şimdiden katkısı olan tüm yardımseverlerden Allah Razı olsun." şeklinde konuştu.Cihan

Editör: TE Bilisim