İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!
Bursa Yenişehir Havaalanı'ndan Erzurum ve Trabzon'a uçak seferleri yarın resmen başlıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa-Erzurum, Bursa-Trabzon uçak seferlerinin başlaması nedeniyle 10 Mart Salı gününden (yarın) itibaren sadece uçuş günleri olmak üzere, 80 numaralı otobüslerle bir süre uçak biletli yolcuları havaalanına ücretsiz taşınacağını duyurdu.

Belediyenin ulaşım şirketi Burulaş, 80 numaralı otobüs ile bir süre uçak biletli yolcuları, Bursa’dan havaalanına ve havaalanından Bursa’ya ücretsiz taşıyacak. Uçuş günleri saat 12.00’de Kent Meydanı’ndan hareket edecek otobüs Merinos İstasyonu, Arabayatağı İstasyonu (Batı Durağı) ve Kestel İstasyonu'ndan yolcu alarak Yenişehir Havaalanı’na gidecek. Trabzon ve Erzurum’dan Yenişehir Havaalanı’na gelen yolcular da uçağın iniş saatine göre il merkezine getirilecek.

Anadolu Jet yolcuları gidişte uçak bileti çıktısını, dönüşte biniş kartını göstererek, ücretsiz seyahat edebilecekler. Uçak yolcusu olmayan vatandaşlar ise BuKart ile 6 lira veya 2 adet uzun hat manyetik bilet ile otobüse binebilecek.

Editör: TE Bilisim