İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
Bursa'nın Harmancık ilçesinde İl Özel İdaresi'nin yatırımlarını inceleyen İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir, "2005 yılından bu güne kadar Harmancık ilçemize yaklaşık 8,5 milyon liralık yatırım yaptık." dedi.

Harmancık’ta özel idarenin yatırımlarını inceleyen Nedim Akdemir'e İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, Harmancık Kaymakamı Kemal Karahan, Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ve ilgili birim temsilcileri eşlik etti. Çatalsöğüt köyünde incelemelerde bulunan Bursa İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir, 2005’den bu yana Harmancık’a yaklaşık 8,5 Milyon TL yatırım yapıldığını belirtti. Bölgeye yapılan hizmetlerde ulaşımın ilk sırada geldiğini ifade eden Nedim Akdemir, "Köy yollarına 7 yıl içinde 5 milyon 300 bin lira harcama yapılarak 166 kilometre yol asfaltlandı. Köylerin içme ve sulama suyu projelerine ise yaklaşık 2 Milyon lira harcama yapıldı. Tarım hizmetlerine ise 1 milyon 300 bin lira karşılığı yatırım yapıldı." bilgisini verdi.

2013 yılında da özel idare olarak Harmancık ilçesine yatırımlara devam edeceklerini aktaran Akdemir, "2013 yılı İl Özel İdaresinin son yılı olacak. Bizler İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi olarak her zaman olduğu gibi kırsal bölgelerimize kalıcı eserler bırakacağız." dedi.

"ÖNCELİK İÇME ve SULAMA SULARINDA"

Bursa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik de 2012’de Harmancık’da 11.5 kilometrelik asfalt yol yaptıklarını bildirerek, "2013 yılında ise 16 kilometrelik asfalt programımız var. Geçen yıl içme ve sulama sularıyla ilgili 6 projeyi tamamladık. Bu yıl da önceliğimiz bu alanda olacak." ifadelerini kullandı.

Bölgede vatandaşlardan öncelikli isteğin sulama suyunda olduğunu aktaran Bilal Çelik, teknik ekiplerinin en kısa sürede sulama göleti konusunda çalışmalara başlayacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim